dissabte, 28 de setembre del 2013

NOU CURS A L'ASSUT!

EL PRIMER DIA D'ESCOLA!
El primer dia d'escola els xiquets i xiquetes d'Alfafara esperaven a l'Assut que vingueren les mestres per vorer allò que enguany els tenien preparat. I tal i com els havien dit van acudir amb "coses" rel.lacionades amb la flora i la fauna de la Serra de Mariola i del Benicadell.
Prompte escoltaren la xerinola que s'apropava pel camí... eren els alumnes de 6é que tocant instruments de percussió acompanyaven a les mestres que portàvem una pancarta de BENVINGUDA



Una vegada allí, ens vam saludar amb molta alegria i asseguts als graons de l'Assut vam presentar el projecte d'enguany que tracta sobre la BIODIVERSITAT. Ordenadament, per nivells, vam anar mostrant tot allò que portàvem: fòssils trobats a la Mare de Déu de la LLum, pell de serp, plantetes aromàtiques de la Serra, oli hipèric, fulles i pinyes, llibres el.laborats pels propis alumnes amb fotografies de plantes, paratges i animals de l'entorn, llibres de consulta, peluxos, etc, etc. Tot això ho possàrem al corredor i després a les aules per tal de treballar-ho al llarg del curs.



Després fèrem un recorregut pels carrers del poble i entràrem a l'escola per vorer les classes, entregar els materials i presentar els companys nous. En acabant pujàrem a la Font del Tarragó per esmorzar i jugar tots junts. Ho passàrem d'allò més bé!





dijous, 5 de setembre del 2013

BENVINGUDA CURS 2013-2014

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR
2013-2014!!!

TIRORÍ TIRORÍ!
ÉS FA SABER...
Hui una carteta 
a casa haurà arribat
ja que el dilluns comença
un nou curs escolar.

Si amb atenció la lliges
podràs endevinar
de què pot tractar
el projecte d'enguany.

Recorda: 
A l'Assut hauràs d'acudir
a les 9 del matí del dilluns
amb un motiu relacionat 
amb la flora i la fauna
de la Serra de Mariola i/o del Benicadell
per mostrar-lo quan estigam tots junts. 
(Açò no rima!)

Ens vegem prompte!
Flora, Fauna i Les Mestres d'Alfafara.