🌳Primer, cadascú porta les seues olives i les posa en la seua caixa. Per exemple, la nostra companya Ana té la caixa número 5.
🌳Segon, les olives es posen a la màquina separadora. Aquesta, separa les olives i les fulles.
🌳Tercer, les olives es porten a netejar. Ramón, empra l'elevadora per posar-les en la màquina netejadora.
🌳Quart, les olives passen a la "batedora/trituradora" i a continuació es fa una "pasta", on hem vist que aquesta es queda baix i l'oli puja cap amunt...
🌳Cinqué, eixe oli es refina en altra màquina.
🌳Sisé, quan l'oli ja està net s'embotella i es reparteix.
🌳Seté, hem fet un tast d'oli verd i groc. El primer, té un sabor més fort que el segon. Estava molt bo!
I per a finalitzar la visita, Ramón ens ha regalat una botelleta d'oli.
La visita ha sigut molt interessant i molt enriquidora.
REDACTORES/REDACTORS:
La Classe de Les Estrelles del Rock amb l'ajuda de Marina i Inma B.