diumenge, 23 d’octubre del 2011
ALGUNES FOTOS DE L'ANADA
ENTREVISTA A JOAN, EL LLAURADOR DE BENIARRÉS.
ENTREVISTA A JOAN, EL LLAURADOR DE BENIARRÉS.
dijous, 20 d’octubre del 2011
JA ESTEM A L'ORXA
A les 9.30 hem començat l'excursió des de Muro. Només començar, a Jairo se li ha punxat la roda però a Gaianes li l'han arreglat. A Gaianes hem esmorzzat i hem vist les estrelles que es voran aquesta nit a Gaianes. Hem visitat l'hort de Joan i li hem fet unes quantes entrevistes, però teniem una fam... que ens hem menjat dos bossetes de nous (Sara, Janna,jo (Marina) Nuria i Ali). Després hem dinat davant una caseta, i hem seguit el camí cap a L'Orxa. Hem parat un ratet a l'estació antiga de L'Orxa i de seguida a l'escola de L'Orxa, allí hem jugat al pati de l'escola i ens han donat el berenar , després ens hem duxat però ara mateix el xics encara s'estan duxant. Ara estem esperant el sopar. QUE FAM.......
Marina, Janna i Nuria 1er, 4t i 6é
Marina, Janna i Nuria 1er, 4t i 6é
APLEGUEM A L’ESCOLA DE L’ORXA
Hui ha estat un dia extraodinari perquè hem fet un recorregut especial: hem passejat amb bicicleta des de Muro fins a l’Orxa per la via del xitxarra. Què guai!
Teniem per a berenar fruita i sucs.
Hem pogut escollir entre poma roja, poma verda, mandarines, plàtans i pera.
Nosaltres, Anna, Alicia i Eli, hem berenat suc de bresquilla, plàtan, poma verda i mandarina. UMMMMMMMMM!
Anna, Alicia i Eli. 3r i 6é d’Alfafara.
EXCURSIÓ A L'ORXA!
Hem eixit de Gaianes amb direcció cap a l’ hort de Beniarrés però, abans d’arribar s’hem despistat tots un poc, excepte Lluís , Àngela, Lluís(xiquet) i Paula. A l’horta de Beniarrés hem entrrevistat a Joan, un llaurador que ens ha explicat moltes coses.
Hem arribat al col·legi abans d’allò previst, hem jugat sense parar després de tota l’excursió en bici. Per a dutxar-se hem fet grups de xiquetes i xics, de 8 en 8, i hem fet diferents torns; les xiques que es llavaven el cabell i les que no.
I encara, no sabem que hi haurà per a sopar. Esperem que no siga igual que el de l’any passat.ESTEM PLENS D’ENERGIA!!!!!!!!
David i Sara.5é i 6é d’Alfafara.
dimarts, 11 d’octubre del 2011
L'ARNADÍ
INGREDIENTS
Bullir la carabassa fins que estiga tova. Separar la carn de la pell i deixar-la escórrer. Barrejar la carabassa, el sucre, les ametles i els ous. Posar-ho en xicotetes cassoletes de fang o alumini. Decorar per damunt amb ametles, nous, pinyons i sucre. Gratinar-ho al forn a temperatura baixa. Precalentar el forn abans.
- 1kg de carabassa
- 250gr. de sucre
- 150 gr. d'ametla molguda
- 150gr. d'ametla a trocets
- 50g de nous a trocets
- 3 ous
Bullir la carabassa fins que estiga tova. Separar la carn de la pell i deixar-la escórrer. Barrejar la carabassa, el sucre, les ametles i els ous. Posar-ho en xicotetes cassoletes de fang o alumini. Decorar per damunt amb ametles, nous, pinyons i sucre. Gratinar-ho al forn a temperatura baixa. Precalentar el forn abans.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)