dimarts, 11 d’octubre del 2011

RECEPTES COMMEMORACIÓ 9 D'OCTUBRE

El passat 7 d'octubre vam celebrar el 9 d'octubre. Les activitats estaven relacionades amb l'hort àrab i cristià i alhora amb el nostre projecte de l'hort.

Algunes d'aquestes activitats van ser preparar aquestes receptes:

MAMUL

- Per a la massa:
  •          350 g de farina, 180 g de mantega, 60 g de sucre glas, 1 culleradeta de Royal, 1 rovell d'ou i 50 cl de llet.
  •  Elaboració:
    • En un bol posar tots els ingredients, barrejar-los bé (afegir el rovell d'ou disolt en la llet). Fer una bola amb la pasta i deixar reposar en la nevera 30 minuts aproximàdament.
- Per al farcit:
  •         200g de nous pelades i picades, 100 g de sucre i un rajolí d'aigua d'"azahar", i una culleradeta de canyella.
  • Elaboració
    • Barrejar tots els ingredients.
- Procés
  • Agafar un poc de pasta, fer una boleta i extendre-la en forma de coqueta. Posar un poc del farcit i enrollar-ho en forma de boleta. Decorar-la amb la forqueta.
  • Precalentar el forn 180 º de 25 a 30 minuts.

2 comentaris:

  1. QUE BONS ESTABEN ELS DOLÇOS HI HA QUE TORNARO A FER PERO A MI EL QUE MES EM VA AGRADAR VA SER EL MAMUL

    QUE BO QUE ESTABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Esta bonisím, tenim que ferlo mes amenut.



    Sara Gisbert, Alfafara

    ResponElimina