dimecres, 22 d’abril del 2020

INICI III TRIMESTRE / TASQUES ABRIL / AULA L'ORIGEN / 2PRIA / ALFAFARA

Bon dia pel matí!
Iniciem el 3r trimestre, confinades i confinats a casa, però amb l'esperança de que cada vegada queda menys per tornar. Aquesta será la cancó del BON DIA, per despertar-se amb energia positiva. Ànims!


A continuació vos deixe el PLA DE TREBALL que heu d'anar fent, a la vostra marxeta, aquestos dies d'ABRIL. Recordeu també que heu d'anar enviant-me al gmail fotos d'allò que aneu fent perquè vos puga fer el seguiment, corregir, ajudar, proposar... Podeu preguntar-me dubtes... 
Aniré posant-vos activitats senzilles, de reforç, de repàs, d'àllò que hem estudiat al llarg del primer i segon trimestre. Moltes d'elles, seran creatives, ja ho voreu. Algunes, les podeu imprimir ò copiar en una llibreta ò full. Altres, són activitats que podeu fer on-line. Anem allà!

✿ ACTIVITATS DE VALENCIÀ / FITXES 

    ✿ ACTIVITATS DE MATES / FITXES

    ✿ ACTIVITATS DE MEDI / ON-LINE 

    ✿ BIBLIOTECA D'AULA: llibres per a llegir a l'ordinador ò a la tablet. Estan en pdf. Són tots de l'escriptora Núria Vives. 
    Podeu fer la fitxa de lectura quan acabeu de llegir. Ací vos deixe una plantilla (més completa i interessant amb les 3 parts del conte). 

    PLANTILLA MODEL FITXA DE LECTURA

    Podeu utilitzar l'altra que ja teniu (més fàcil) ò registrar-ho al final de l'agenda (molt bàsic).


    ✿ TEATRE ON-LINE:

    ✿ VISITES VIRTUALS (a museus i documentals d'història):

    ✿ IOGA:

    ✿ CUENTO PARA LEER ON-LINE EN CASTELLANO: