divendres, 12 de juny del 2020

ELS MILLORS DESITJOS AMB MÚSICA!!!


SETMANA DEL 8 AL 14 DE JUNY
Hola!!:
  • Ja sabeu per mig de les AMPES que hem encetat un projecte musical que consisteix en dedicar-nos cançons uns a altres, a tot el CRA. Com que som molts hem pensat que siga només de 30’’ amb un àudio on es presenteu vosaltres i la cançó mentre sona de fons i després pugeu el volum fins que s’acaba el temps. Necessiteu per tant dos dispositius: un on gravar (mòbil) i l’ altre on sone la cançó (ordinador, tablet, altre mòbil...)
Ja m’ han aplegat alguns. Animeu-se que quan més participem més colorit hi haurà. Amés, escoltarem la veueta de tots i totes i sé que per a molts és un esforç parlar i que el graveu i ho valore. El envieu per mig d’ un WhasApp al meu mòbil. Gràcies. Si pot ser, abans del divendres 19.


  • D’ altra banda, com que ja no ens queda quasi res de curs, aquesta setmaneta i la que ve, ja no vos vaig a enviar propostes, si no que les reuniré totes en un lloc virtual que vull crear on tindreu tot el que hem fet i més (CLASSROOM) per si vos abellix a l’estiu divertir-se amb la música. Ja us passaré l’ enllaç. De moment i mentre ho acabe, podeu jugar als jocs que vos he proposat fins ara, o acabar les tasques que algú té pendents i me ho envieu.

Ja sabeu: mjtudela123@gmail.com i telèfon: 696.874.954
#jaquedamenysfase2/3
MªJOSÉ
Mestra de Música del CRA
11 de Juny 2020